Reparație la cheie

Serviciu reparație la cheie include totalitatea lucrărilor de reparație unui apartament, care sunt executate conform normativelor de construcție a Republicii Moldova. Folosim doar materiale de înaltă calitate ce permite o durată mai îndelungată de exploatare. Folosind normative de construcție efecientizăm consumul de materiale pentru lucrări.

Design, Planificare

Serviciu Design și Planificare constă din elaborarea proiectelor tehnice și de design al casei dumneavoastre.

Pentru a obține un apartament stilat este nevoie de ajutorul specialiștilor care cunosc lucrul și au o experiență vastă cu diverse obecte.

În primul rînd desingul nosțri au cunoștință de elaborarea a diferitor stiluri, ce permite de a face casa dumneavoastre unică de cele lalte obecte.

În al doilea rînd – sunt buni ascultători, vă realizează visurile dumneavoastre pe foaie după le oferă normative cum va fi tehnologic  corect și după aia se va lua decizia.

În al treilea rînd veți avea posibilitatea de alege din veio cîteva variante.

Proiect investițional

Se spune pentru a trăi bine ai nevoie de stabilitate, pe care o poți obține dintr-un activ pe lungă durată ce să îți aducă profit regulat. Să mergem puțin prin cifre pentru a întelege mai bine ce vă propunem.

Mobilă la comandă

Oferim o gamă largă de modele pentru decorul casei dvs. Ideile voastre, împreună cu abilitățile și soluțiile profesioniștilor noștri, garantează un rezultat maxim. Măsurările, proiectul de design, producerea , livrarea și asamblarea mobilierului, toate acestea reprezintă procesele noastre de lucru îndeplinite calitativ și rapid. Toate modelele se caracterizează printr-o abordare creativă, funcțională și cu o calitate garantată.

Casa inteligentă

Serviciu casa inteligentă este alcătuită din o mulțime de modalități de eficintizarea și optimizarea apartamentului dumneavoastre.

Casa intelegentă sunt pentru familiile care contează pe siguranță și comoditate, iar economiile vin de la sine în urma optimizării serviciilor.

Suntem o echipă iscusită pentru detalile de siguranță. Pentru noi contează modernizarea domeniului și de aceia vom pune la dispoziția dumneavoastre cele mai inovative tehnici de implimentare a sistemului ,,casa intelegentă,,

Decor

Idei originale pentru decorul casei dumneavoastră!

Materiale de construcții

Un lucru important pentru noi este de economisirea timpului și banilor dumneavoastră, din acest motiv, vă propunem și materiale de construcție pentru reparația apartamentului dumneavoastră. Deținem un catalog cu diverse materiale, produse autohton, cât și internațional, evident toate la un preț avantajos. Noi ne prețuim clienții și dorințele acestora.

Serviciu de curățenie

Știm cât de important este ca mediul în care locuiești să fie impecabil. Cînd totul strălucește, ești  mai optimist, productiv și fericit. De aceea venim cu serviciul de curățenie ideală după finalizarea totală a lucrărilor de reparație.

Condiționare, Ventilare

Confortul este lucru primordial în casa dumneavoastră și din acest motiv noi vă propunem serviciul de condiționare/ventilare, unde specialiștii noștri vă vor acorda o mulțime sfaturi utile și o grilă diversă de instalații de condiționare.
Primești Reducere
devina clientul nostru pina in 15 octombrie si primește reducere
5000 MDL
COMANDĂ REPARAȚIE
în prima săptămână a fiecărei luni
și primește reducere
500 MDL

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?

Esti interesat? Vrei sa te contactam?  Iintrodu nr tau si noi revenim in 15 min.