In: Creative, Design interior, Design Team0

Idei vesele pentru amenajarea camerei copiilor

Amenajarea camerei pentru copii este cea mai distractivă parte a procesului de design din locuința dumneavoastră. Copiii sunt veseli și inocenți, iar dormitorul lor trebuie să reflecte întocmai acest aspect.

Ideile de amenajări pe care vi le propunem în articolul de astăzi sunt colorate și zâmbitoare ca sufletul unui copil, iar punerea lor în practică va activa cu siguranță acea latură sensibilă din interiorul fiecăruia dintre noi.

 Idei vesele pentru amenajarea camerei copiilor

Bleu acvatic

Primul design începe cu tonuri simpatice de bleu acvatic și galben pal, o combinație proaspătă. Până și tavanul și-a primit partea de copilărie printr-un strat generos în culoarea mării. Un tapet cu print drăgălaș,în tonuri pale, adaugă un strop de interes încăperii, fără să o facă să pară copleșitoare. Un detaliu interesant îl reprezintă și corpurile de iluminat ce atârnă din tavan, în forme rotunde, argintii.

Idei vesele pentru amenajarea camerei copiilor

Verde-crud

Utilizând același tip de tapet, cea de-a doua amenajare folosește, de data această, nuanțe vesele de verde-crud și galben însorit. O bibliotecă a fost instalată pentru a acționa ca un separator între spațiile de dormit, această încăpere fiind concepută pentru doi copii. Rafturile sunt, de altfel, o soluție practică – lectura dinainte de somn la îndemână!

Idei vesele pentru amenajarea camerei copiilor

Viața în violet!

Ce domnișoară sofisticată nu visează la povești de dragoste pe străduțele capitalei franceze, sub mărturia Turnului Eiffel? Desigur, nu trebuie să vă îngrijorați de pe acum, copiii au o imaginație foarte bogată, dar cresc atât de repede încât veți pierde noțiunea timpului. Cu toate acestea, o cameră inspirată din stilul parizian va încânta micuța domnișoară. Un dormitor în nuanțe de violet, cu covorașe pufoase, mobilier lucios alb și printuri ale turnului din Paris pe pereți.

Idei vesele pentru amenajarea camerei copiilor

Explozii de culoare

Acest dormitor comun începe cu o bază simplă de alb și negru ce formează un covor geometric și o temă forestieră pe perete. Pe lângă paleta non-culorilor, mici explozii de culoare acoperă paturile celor doi copii și scăunelele asortate. Canapeaua reprezintă un spațiu comun de relaxare, dar și căminul jucăriilor de pluș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *