Adolescența este vârsta cea mai dificilă, pentru că tinerii încep acum să se afirme. E perioada în care apar primele emoții mai aproape de maturitate, primele aspirații concrete despre viitor și, odată cu ele, primele probleme pentru părinți. Camera adolescenților este întotdeauna o bătaie de cap, cu atât mai mult cu cât ea trebuie să îndeplinească și funcția unei camere de studiu.

Mansarda visurilor sale

Nevoia de intimitate se acutizează în perioada adolescenței, când cel pe care nu de mult îl învățați primii pași devine o mică domnișoară sau un tânăr rebel. Mansarda casei este de departe cea mai inspirată alegere pentru camera copiilor. Aici vor regăsi intimitatea după care tânjesc, vor avea spațiul personal de care au atâta nevoie și liniștea necesară în vederea studiului. Mansarda poate deveni cu ușurință o cameră multifuncțională: dormitor, birou și living.

Sporturi mai mult sau mai puțin extreme

Adolescenții sunt renumiți pentru excesul de adrenalină, în special băieții. Probabil că nu există tânăr care să nu fie pasionat de sporturi mai mult sau mai puțin extreme, de mașini, fotbal, rugby sau baschet. O cameră tematică, adaptată pasiunilor sale, îl va impresiona cu siguranță. Tablouri cu sporturile sale preferate, machete cu mașinile mult visate, mingii celebre în miniatură și lista poate continua.

Roz e lumea toată

Sau nu. Dar roz e cu siguranță camera ideală pentru adolescentele pasionate de modă, make-up, relații și, cu puțin noroc, literatură de calitate. O combinație de roz și o non-culoare, completată de rafturi individuale și o perdea simplă ca și material separator pot fi elementele de bază într-un spațiu împărțit de două adolescente cu personalități diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *